Stedet

Gro Akademi

Gro Akademi ligger i Kirke Hvalsø som er en stationsby på Midtsjælland beliggende i Kirke Hvalsø Sogn på jernbanestrækningen Roskilde-Holbæk. Den er hovedby og den største by i Lejre Kommune under Region Sjælland.

Vi holder til i Hvalsøs gamle stationsbygning, nu hvor DSB ikke mere bruger bygningen til station. Her har vi skabt vores unikke skole for mennesker med særlige behov.

Vores centrale beliggenhed gør at det er nemt at komme til os, især med tog 🙂

Gro Akademi nyder at ligge I Lejre kommune idet du her finder en fantastisk natur, som er en del af Nationalpark Skjoldungernes Land.

Gro Akademi er inspireret af 15 års erfaring med kunst for voksne med særlige behov. Gro Akademi bygger på at give mennesker med særlige behov eller som ikke er resursestærke, af den ene eller anden årsag et læringsforløb på et fagligt højt niveau, indenfor bl.a. kunstens verden. Et sted som ikke skelner mellem mennesker, men derimod ser kvaliteten i den menneskelige forskellighed, og hvad der herigennem skabes af værdi.

Gro Akademi, er en social fond, med en bestyrelse og med tilsyn fra Lejre kommune. Stedet er godkendt på tilbudsportalen §104

Gro Akademi tilbyder STU (Særligt tilrettelagt undervisning) samt ressource forløb til unge §85. Vi har ligeledes pladser til beskyttet beskæftigelse.