Steinunn Helga Sigurðardóttir, Teamleder Gro (medstifter) underviser kunst/Mindfulness/dyreterapi

Uddannet fra Kunstakademiet. Reykjavík, Island og Kunstakademiet i Düsseldorf. Har arbejdet som professionel kunstner og haft mange udstillinger i Danmark og i udlandet. Underviser i ungdomsskolen i Lejre. Medstifter af “Skolen for Kreativitet og Visdom”. Medstifter og leder af Kunstskolen Rammen i Køge. Har 42 års erfaring inden for specialområdet. Uddannet inden for meditation og selvudvikling og har undervist inden for dette område forskellige steder i verden. Praktiseret meditation i ca. 28 år.

Henrik Bekker, Teamleder Gro (medstifter) underviser grafiskdesign/tegning/ STU

Uddannet på Danmarks Designskole (Institut for visuel kommunikation) grafisk design. Startede op som grafisk designer i firmaet Mørch, Behr og Bekker og har efterfølgende arbejdet som freelancegrafiker/illustrator. Meritlærer uddannelse fra Frederiksberg Seminarium. PD i billedkunst og æstetik (Professionshøjskolen UCC). Har undervist børn og unge i billedkunst og i den forbindelse holdt en række workshops. Har de sidste 15 år været underviser, hvoraf de sidste 12 år har været indenfor specialområdet bl.a. på Kunstskolen Rammen som leder af Grafisk tegnestue og STU.

Ulla Hoecky, Teamleder Gro (medstifter) underviser STU Mad/have.

Uddannet indenfor gartner- og køkkenfaget. Mange års erfaring i arbejdet med unge og voksne med psykiske og mentale udfordringer i bl.a antroposofiske institutioner og økologisk produktionsskole. Har også mange års erfaring som selvstændig havekonsulent og som foredragsholder med emnerne økologisk havebrug og vilde haver. Har derudover læst voksenpædagogik på RUC.

Gunnar Páll Gunnarsson, Teamleder Gro (Medstifter) underviser i køkken/have.

Uddannet kok fra Hotel Saga Reykjavik Island. Mange års erfaring fra alle slags køkkener. Mest fra restauranter i Københavnsområdet. Har en særlig passion for unikt og kreativt madhåndværk, natur, økologi, historie(r), det autentiske og bæredygtighed.

Morten Tillitz, Underviser i kunst

Uddannet fra Det Jyske Kunstakademi Århus og Muthesius Kunsthochschule in Kiel. Arbejder som professionel kunstner med en lang række udstillinger bag sig. Har der ud over 16 års erfaring indenfor specialområdet, bl.a. som medstifter af Kunstskolen Rammen.

Karsten Garner Pedersen, Underviser STU.

Læreruddannelsen på Ribe Statsseminarium. Liniefagene: dansk, biologi, billedkunst og musik.Arbejdet på Trekronergade Freinetskole i 15 år som dels som klasselærer i overbygningen.
Underviser i: biologi, dansk, engelsk, keramik/billedkunst. Har været en del af den personalemæssige ledelse, den pædagogiske ledelse og med som repræsentant i skolebestyrelsen. Ansvarlig for biologiundervisningen på skolen.

Nanna Katrine Gregersen, Musikunderviser

Læreruddannet fra Holbæk Lærerseminarium 1997 med linjefagene musik og dansk. Har mange års undervisningserfaring i især dansk, musik, engelsk, drama og matematik primært i grundskolens overbygning. Har som ansat på ungdomsuddannelsesinstitution arbejdet med tilrettelæggelse, struktur og pensum af uddannelser samt arbejdet med pædagogisk udvikling. Har undervist unge og voksne i psykologi, pædagogik, personlig udvikling, kommunikation og samarbejde. Her derudover arbejdet på børne- og ungdomsteatret Fair Play.

Sussie Luscinia Nielsen, Musikunderviser.

Er MA i Traditionel Irish Music Performance fra Limerick University i Irland Har udgivet tre albums i eget navn, der alle er blevet nomineret til ”Danish Music Awards/Folk”, Og ”Årets Danske Visealbum”. Arbejder stadig som kirkesanger, med mange års erfaring også som kirketjener. Har desuden erfaring som handicaphjælper og været kontaktperson for Odense Kommune.

Hartmut Stockter, Fast gæsteunderviser

Hartmut Stockter er billedkunstner og er bl.a. uddannet fra Fachhochschule Hannover, FB Bildende Kunst, ERASMUS scholarship, Vestlandets Kunstakademi, Norway og Artist in Residence at Refugium Upernavik, Greenland. Han har et stort udstillingskatalog bag sig og har desuden en bred undervisningserfaring fra d.i.v. kunstskoler og højskoler med sig.

Søren Jacob Moos Kühle, Vikar

Søren er ejer af Dumpedalen i Nationalpark Skjoldungernes Land (Det sted hvor GRO har sin have). Der er han i gang med at gøre stedet, som er en gammel æbleplantage, til en madskov. Et spændende projekt, der omfatter økologi, bæredygtighed og permakultur-baseret jordbrug. Derudover er han selvlært kok, med passion for ”Jord til bord” og egenproduktion. Søren er derfor Vikar i GRO’s køkken- og haveteam.

Gitte Olsson

Bogholderi