Steinunn Helga Sigurðardóttir, Teamleder Gro (medstifter) underviser kunst/Mindfulness/dyreterapi

Uddannet fra Kunstakademiet. Reykjavík, Island og Kunstakademiet i Düsseldorf. Har arbejdet som professionel kunstner og haft mange udstillinger i Danmark og i udlandet. Underviser i ungdomsskolen i Lejre. Medstifter af "Skolen for Kreativitet og Visdom". Medstifter og leder af Kunstskolen Rammen i Køge. Har 30 års erfaring inden for specialområdet. Uddannet inden for meditation og selvudvikling og har undervist inden for dette område, forskellige steder i verden. Praktiseret meditation i ca. 25 år.

Henrik Bekker, Teamleder Gro (medstifter) underviser grafiskdesign/tegning/ STU

Uddannet på Danmarks Designskole (Institut for visuel kommunikation) grafisk design. Startede op som grafisk designer i firmaet Mørch, Behr og Bekker og har arbejdet som freelancegrafiker/illustrator efterfølgende. Har de sidste 12 år været underviser, hvoraf de sidste 10 år har været indenfor specialområdet bl.a. på Kunstskolen Rammen som leder af Grafisk tegnestue og STU.

Ulla Hoecky, Teamleder Gro (medstifter) underviser STU Mad/have.

Økogartner og køkkenfaglig uddannet med mere end 20 års erfaring indenfor specialområdet, bl.a. Naturskolen Marjatta.

Gunnar Páll Gunnarsson, Teamleder Gro (Medstifter) underviser i køkken/have.

Uddannet kok fra Hotel Saga Reykjavik Island. Mange års erfaring fra alle slags køkkener. Mest fra restauranter i Københavnsområdet. Har en særlig passion for unikt og kreativt madhåndværk, natur, økologi, historie(r), det autentiske og bæredygtighed.

Morten Tillitz, Underviser kunst

Uddannet fra Det Jyske Kunstakademi Århus og  Muthesius Kunsthochschule in Kiel. Har 16 års erfaring indenfor specialområdet, bl.a. som med stifter af Kunstskolen Rammen.

Karsten Garner Pedersen, Underviser STU.

Læreruddannelsen på Ribe Statsseminarium. Liniefagene: dansk, biologi, billedkunst og musik.Arbejdet på Trekronergade Freinetskole i 15 år som dels som klasselærer i overbygningen.
Underviser i: biologi, dansk, engelsk, keramik/billedkunst. Har været en del af den personalemæssige ledelse, den pædagogiske ledelse og med som repræsentant i skolebestyrelsen. Ansvarlig for biologiundervisningen på skolen.

Nanna Katrine Gregersen, Musikunderviser

Uddannet lærer i 1997 fra Holbæk Seminarium med linjefagene Musik og Dansk.

Martin Friis Jørgensen, Musikunderviser

Kunstner og musiker. Uddannet lydtekniker. Martin underviser i elektroniske analog instrumenter og lyd. I sin professionelle musikalske karriere har Martin en lang række udgivelser bag sig, tilbage fra 1992 og frem til i dag. Er stadig en yderst aktiv musiker og kunstner. Martin er ud over sin musikalske kunst også billedkunstner.

Robin Schmidt,  Underviser Yoga

Dyrket Yoga i mere end 10 år. Har taget en 3 årig Iyengar yoga lærer uddannelse og har undervist  i mere end 5 år. Deltager jævnligt i workshops med internationale kompetente seniorinstruktører. Deltager endvidere hvert år i kurser i Indien.

Linn Lenna, Underviser STU, smykkeværksted og sang.

Uddannet klassisk sanger, pædagogisk assistent, autodidakt ædelmetalkunstner og blomsterdekoratør.

Søren Jacob Moos Kühle, Vikar

Søren er ejer af Dumpedalen i nationalpark skjoldungernes land (Det sted hvor GRO har sin have). Der er han i gang med at gøre stedet som er en gammel æbleplantage til en madskov. Et spændende projekt der omfatter økologi, bæredygtighed og permakultur-baseret jordbrug. Derudover er han selvlært kok, med passion for ”Jord til bord” og egenproduktion. Søren er derfor Vikar i GRO’s køkken/have team.

Gitte Olsson

Bogholderi