Citater fra elever og forældre

Her kan du læse nogle smukke fortællinger fra vores elever og deres pårørende.

Gro-Amalie, 4 april 2018,  klik her Engang var jeg lille.

Anna-Lisa’s fremskridt i Gro Akademi, klik her Da jeg først startede i gro, var jeg en hel anden pige end jeg er i dag.

GRO er : Faglighed, rummelighed og projekter der er skræddersyet til de enkelte brugere. Bundet sammen med stor kærlighed af et personale der brænder for GRO.

Mor til en elev

På Gro Lejre Akademi tager de udgangspunkt i deres elever, lige der hvor de er, alt er tilpasset til hver enkelt. De har et stort fokus på at alle deres elever har den samme chance for at lykkedes i livet og med deres altid kreative projekter. Hos Gro føler man sig altid velkommen som familie og de står altid klar med råd og vejledning

Søster til en elev

Jeg har været ”bruger” i eller nærmere af GRO i lidt mere end 4 år Jeg har hele 2 ”Børn” der går/er der. Søn og svigerDATTER AL startede for 4 år siden Hun var så forsigtig, skræmt, skrøbelig uden nogen tillid eller tro hverken på sig selv eller andre. I starten blev hun bragt og hentet. Jeg var i tæt kontakt med Steina. Lige så langsomt kom den rigtige AL frem. så turde hun at snakke. Og da hun så begyndte på Mindfulness gik det stærkt. I dag går AL selv frem og tilbage. I starten var det 2-4 time om ugen hun var i GRO. i dag er det 3 x4 timer. Hun synger, laver mad får Mindfulness og hjælper andre ind i GRO`s miljø. Mit søn er nu også en del af GRO. Han ville meget gerne vær der mere. Som kronen på været har de 2 nu fået skp støtte fra GRO Og DET har rykket dem mange kilometer frem. I dag transporterer de sig selv og har fået meget styr på alle de andre hjemlige ting.

Mor/svigermor

jeg er jo rigtig glad for de relationer som min brormand har knyttet sig til stedet. Det er ikke bare et dagtilbud eller en skole - det er et sted, der betyder noget for ham. Og så betyder det jo også noget for mig. Jeg har fuld tillid til, at I har styr på jeres fagområde. Det er jo det vigtigste, når man arbejder med de her mennesker, der af en eller anden årsag - får en plads hos jer på Gro.

Søster til en elev