Hvad kan dagligdagen på Gro

Tegnestuen vil tilbyde et roligt og trygt arbejdsmiljø med realistiske grafiske designopgaver. Udvikle elevens egene ideer, tegne tegneserier mm. Der vil blive lagt vægt på at få kendskab til Adobe computerprogrammer, at lærer at kunne tage ansvar for en opgave og ikke mindst kan indgå i en fast daglig struktur.

Kunsten vil stimulere kreativiteten og motivationen til at fordybe sig i indre processer og herigennem udtrykke sig. Kunst/kreativitet er et redskab til at optræne evnen til at få nye ideer, evnen til nytænkning og evnen til at se radikalt nye muligheder i den aktuelle livssituation.

Mindfulness er en effektiv interventionsform, der kan være med til at kultivere opmærksomhed, således at det kan skabe særlige muligheder for deltagelse, samspil, trivsel og læring. Dermed kan mindfulness åbne for deltagelsesmuligheder, socialt som fagligt samt øge trivsel og livsmod.

Yoga kan hjælpe til at give ro i sindet, og kan i bedste fald give en stilhed som rækker ud over i undervisningen. Yoga kan også giver en større kropslig bevidsthed og bedre kontrol med ens fysik.